fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλ Αΐν : Χάλκινο μετάλλιο για τον Σωτήρη Γαλόγαυρο στο R1

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλ Αΐν : Χάλκινο μετάλλιο για τον Σωτήρη Γαλόγαυρο στο R1

Αν και το ζητούμενο από την παρουσία του Σωτήρη Γαλόγαυρου στο World Shooting Para Sport World Cup των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (Al Ain) ήταν το MQS στο R7, κάτι που επιτεύχθηκε το περασμένο Σάββατο με την επίδοση 1.110 στην καραμπίνα τριών στάσεων (8η θέση), εκείνος φρόντισε να χαρίσει στην ελληνική σκοποβολή, ακόμη ένα διεθνές μετάλλιο.

Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο τουφέκι R1 με επίδοση 222,5 που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκει στον ίδιο με 182.0 από τις 4 Δεκεμβρίου 2018 στην Σερβία. Στον προκριματικό, όπου επίσης είχε βρεθεί στην 3η θέση, η επίδοσή του ήταν 615.0.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Σωτήρη αλλά και ένα μεγάλο μπράβο στον Πελοπίδα Ηλιάδη που τον προετοίμασε, υπό αντίξοες καιρικές και υγειονομικές συνθήκες, στον σύλλογο του, τον Τριπτόλεμο Ελευσίνας», έγραψε ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Βουδούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb.

Στο μεταξύ, την 13η θέση στην κατηγορία R4 - Mixed 10m Air Rifle Standing SH2 κατέλαβε η Καλλιόπη Καπάτου, με επίδοση 612.5.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.