fbpx

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2011

 

Από τις 5 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2011 διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας δρόμου για αθλητές με αναπηρίες στην πόλη Roskilde της Δανίας. Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες συμμετέχει στη διοργάνωση με τον αθλητή Σταμάτη Κοτζιά κατ. T2 , τις αθλήτριες Αναστασία Καλαϊτζάκη κατ. C5  και στο tandem τις Αδαμαντία Χαλκιαδάκη - Αργυρώ  Μηλάκη κατ.BV1.

Πρόκειται για αγώνες με πολύ μεγάλη συμμετοχή καθώς λαμβάνουν μέρος 700 αθλητές και συνοδοί από 46 χώρες. Οι διοργανωτές του Παγκοσμίου φιλοδοξούν να βελτιώσουν το επίπεδο διοργάνωσης ποδηλατικών αγώνων δημιουργώντας νέα δεδομένα (βλ. www.paracycling2011.dk).

Σύμφωνα με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Ποδηλασίας Γιώργο Βαρβεράκη στόχος είναι οι Έλληνες αθλητές -παρά τον τεράστιο ανταγωνισμό ενόψει του 2012- να κατακτήσουν θέσεις μέσα στην πρώτη δεκάδα προκειμένου  να εξασφαλίσουν περισσότερους το δυνατόν βαθμούς για τους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου.

Το παρόν άρθρο θα βρίσκεται στην κατηγορία ΑΘΛΗΜΑΤΑ< ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.