fbpx

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρά-Ποδηλασίας Δρόμου 2023: Με τη συμμετοχή σαράντα αθλητών και αθλητριών στο Σχοινιά

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρά-Ποδηλασίας Δρόμου 2023: Με τη συμμετοχή σαράντα αθλητών και αθλητριών στο Σχοινιά

Σαράντα αθλητές και αθλήτριες από 13 σωματεία, θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρά Ποδηλασίας Δρόμου, που θα διεξαχθεί στο Σχοινιά, το διήμερο Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Μαρτίου.

Οι σαράντα συμμετέχοντες, στις κατηγορίες C2, C3, C4, C5, T1, T2, H3 και Η4, θα αγωνιστούν στην ατομική χρονομέτρηση και στο δρόμο αντοχής.

Τα 13 σωματεία που μετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρά Ποδηλασίας είναι: Α.Σ. Αετοί Αθήνας, Α.Σ. ΑμεΑ Αρίων, Α.Σ. ΑμεΑ «Ηρόδικος», Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ελληνικού-Αργυρούπολης ΑμεΑ «Ιππόκαμπος», Α.Σ. ΑμεΑ Ιωνάς, Α.Σ. ΑμεΑ Ιωνικός, Α.Σ. ΑμεΑ Καστελλάνοι, Α.Σ. ΑμεΑ Κότινος, Α.Σ. ΑμεΑ Παναθηναϊκός, Α.Σ. ΑμεΑ Πήγασος Κυψέλης, Α.Σ. ΑμεΑ ΤΑΛΩΣ, Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ «Τυρταίος» και Α.Σ. ΑμεΑ Φιλιξένος.

tsagatakis

Όλα τα μεγάλα ονόματα του περυσινού πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο Τυμπάκι της Κρήτης, θα είναι παρόντα και στο Πανελλήνιο «ραντεβού» του Σχοινιά, με στόχο να επαναλάβουν την περυσινή τους επιτυχία, αλλά και το νέο «αίμα» θα θελήσει να δώσει δυναμικό παρών.

 

 

Οι φωτογραφίες είναι από αγώνες προηγούμενων ετών

 

 

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.