fbpx

Πέμπτη θέση για Παπαγγελή και Ελ Λατίφ στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας δρόμου της Οστάνδης

Πέμπτη θέση για Παπαγγελή και Ελ Λατίφ στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας δρόμου της Οστάνδης

Είκοσι δευτερόλεπτα πίσω από το μετάλλιο της ατομικής χρονομέτρησης, στην κατηγορία C2, του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου που φιλοξενήθηκε στην Οστάνδη, βρέθηκε ο Νίκος Παπαγγελής. Ο Έλληνας πρωταθλητής, που πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση που έχει κάνει ποτέ σε παγκόσμιο επίπεδο, κατέλαβε την 5η θέση, όπως και η Κατερίνα Ελ Λατίφ, στην ατομική χρονομέτρηση κατηγορίας Τ2.

Στην κατηγορία C4, η Ευτυχία Γαληνάκη ήταν 6η, ενώ το νέο γυναικείο δίδυμο των Ευγενία Σταμάτη/Ηρώ Μηλάκη (πιλότος) κατετάγη 8ο στο tandem. Όσον αφορά στον Φώτιο Βοριζανάκη, κατετάγη 9ος στην κατηγορία Τ2, ενώ ο Αθανάσιος Συρμάς ήταν 12ος στην κατηγορία H5.

Στο tandem των ανδρών οι Κωνσταντίνος Εφραίμ Τσαγκατάκης/Δημήτριος Σκιντζής (πιλότος), Παναγιώτης Κολέτας/Νίκος Μανατάκης (πιλότος) πήραν την 21η και 22η θέση αντίστοιχα.

Ακόμη από ελληνικής πλευράς ο Νικόλαος Παπακυργιάκης ήταν 23ος στην κατηγορία C4 και ο Θεόδωρος Χριστοδούλου 29ος στην C5.

Αγώνας Αντοχής
Από 32 πόντους στην παγκόσμια κατάταξη των γυναικών, πρόσθεσαν με τις εμφανίσεις τους στον αγώνα αντοχής οι Ελ Λατίφ και Γαληνάκη. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες κατέλαβαν την 5η θέση στις αγωνιστικές κατηγορίες Τ2 και C4, την ίδια στιγμή που ο Βοριζανάκης ήταν 8ος στην κατηγορία T2. Στην 11η θέση της H5, βρέθηκε ο Συρμάς, ενώ ο Παπαγγελής κατετάγη 12ος στη C2. Στα tandem των ανδρών οι Τσαγκατάκης/Σκιντζής (πιλότος), Κολέτας/Μανατάκης (πιλότος) πήραν την 23η και 24η θέση αντίστοιχα.

Ακόμα, οι Παπακυργιάκης (C4) και Χριστοδούλου (C5) δεν τερμάτισαν, ενώ δεν αγωνίστηκε το νέο γυναικείο tandem των γυναικών με τις Σταμάτη/Μηλάκη (πιλότος) λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς που ένοιωσε η πρώτη.

Photo Credits : Martine Verfaillie

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.