fbpx

Αντίστροφη μέτρηση για το FESTOS EUROPEAN C1 PARACYCLING CUP (20-21/4)

thumbnail τελικό 1

Με τη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 11:00, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, Ευριπίδη Κουκιαδάκη, ανοίγει η αυλαία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου FESTOS EUROPEAN C1 PARACYCLING CUP (20-21/4).

Στη συνέντευξη Τύπου, εκτός του αντιπεριφερειάρχη, το «παρών» θα δώσουν ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργος Φουντουλάκης, ο πρόεδρος του αθλητικού σωματείου ΑμεΑ ΤΑΛΩΣ και αντιπρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Πάρις Επιτροπάκης αλλά και ο ομοσπονδιακός προπονητής ποδηλασίας ΑμεΑ, Γιώργος Βαρβεράκης.

Ο αγώνας FESTOS EUROPEAN C1 PARACYCLING CUP βρίσκεται στο αγωνιστικό καλαντάρι της Παγκόσμιας Ένωσης Ποδηλασίας (UCI) και είναι κατηγορίας C1 (βαθμολογούμενο για το «Τόκιο 2020». Διοργανώνεται από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), σε συνεργασία με την UCI. Συνδιοργανωτής, για ακόμη μία χρονιά, είναι η Περιφέρεια Κρήτης ως θεσμικό όργανο που φιλοξενεί και συμμετέχει ενεργά στον διεθνή αυτό αγώνα.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.