fbpx

«Χάλκινος» ο Παπαγγελής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ολλανδίας

19756151 596753624045567 1781840923 n

Το μετάλλιο από έναν μεγάλο διεθνή αγώνα, το οποίο έλειπε από τη συλλογή του Νίκου Παπαγγελή,, ήρθε σήμερα στην Ολλανδία. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας δρόμου που διεξήχθη στο Έμεν, ο πρωταθλητής των Καστελλάνων κατέλαβε την 3η θέση στον αγώνα αντοχής συνολικής απόστασης 71 χιλιομέτρων.

Ο 18χρονος Παπαγγελής, κάλυψε την απόσταση σε 1 ώρα 45:30, ίδια επίδοση και με τον δεύτερο της κατάταξης, τον Ελβετό Ροζέ Μπολιγκέρ. Στην πρώτη θέση των νικητών βρέθηκε ο Βρετανός Σίμον Πράις με 1 ώρα 45.29.

Εκτός από από χάλκινο μετάλλιο, ο Έλληνας πρωταθλητής πρόσθεσε και 44 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω... Σήμερα ειναι μια απο τις καλυτερες μερες της ζωης μου! Τρίτη θεση στο Παγκοσμιο Κυπελλο Ποδηλασιας στην Ολλανδια! Αποτελεσματα που ηρθε μετα απο σκληρη δουλεια ολο αυτον τον καιρο! Σε ενα αγωνα που τα ειχε ολα! Βροχη,ενταση και πονο! Ενα ονειρο εγινε πραγματικοτητα! Ειμαι παρα πολυ χαρουμενος και ικανοποιημενος που καταφερα να ανεβω στο βαθρο!!! Βεβαια πισω απο αυτην την επιτυχια κρυβεται ο τεραστιος Γιώργος Βαρβεράκης που χωρις αυτον δεν θα ειχα κανει τιποτα! Συνεχιζουμε δυναμικα με στοχο το Παγκοσμιο Πρωταθλημα! Τωρα ξεκινανε ολα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Νίκος Παπαγγελής.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.