fbpx

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παρά-Τριάθλου: Λιγνός και Σουβατζόγλου στην Ισπανία (pics)

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παρά-Τριάθλου: Λιγνός και Σουβατζόγλου στην Ισπανία (pics)

Για την Ποντεβέδρα της Ισπανίας, αναχωρούν αύριο (Τετάρτη, 20/9) ο Γεράσιμος Λιγνός (PTVI3) με guide τον Γρηγόρη Σουβατζόγλου και συνοδό τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Άρη Μαυρόπουλο. Θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρά Τριάθλου, που θα διεξαχθεί στην ισπανική πόλη, που βρίσκεται στην κοινότητα της Γαλικίας (23-24 Σεπτεμβρίου).

Lignos3

Στο σημαντικότερο αγώνα, για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά ο Γεράσιμος Λιγνός (guide ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου), θα αγωνιστούν ανάμεσα στους «16» καλύτερους παρατριαθλητές του κόσμου στην κατηγορία τους (PTVI3). Στόχος τους, να διεκδικήσουν ένα καλό πλασάρισμα το οποίο θα τους δώσει πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι της πρόκρισης, για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024.
Η διαδρομή περιλαμβάνει έναν γύρο, 750μ.κολύμβηση στο ποτάμι, στη συνέχεια 20χλμ. με ποδήλατο (4 γύροι) με μια ήπια ανάβαση στη μεγάλη ευθεία. Από τη δεύτερη μετάβαση, υπάρχουν μετέπειτα 3  γύροι των 1,66 χλμ. τρεξίματος, επίπεδης διαδρομής μέχρι τον τερματισμό.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα στο TriathlonLive.tv από τις 10:00 (ώρα Ελλάδος)

Lignos2

Οι φωτογραφίες είναι από παλαιότερη διοργάνωση

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.