fbpx

Παρά-Τρίαθλο: Εξαιρετικές επιδόσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Βαρθολομιό-Πηγαίνουν στο Ευρωπαϊκό Λιγνός-Σουβατζόγλου (pics)

Παρά-Τρίαθλο: Εξαιρετικές  επιδόσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Βαρθολομιό-Πηγαίνουν στο Ευρωπαϊκό Λιγνός-Σουβατζόγλου (pics)

Με μια εξαιρετική επίδοση 57:57.31 από τους Λιγνό- Σουβατζόγλου, στην κατηγορία PTVI 3 των ανδρών, που τους φέρνει και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μαδρίτης, αλλά και άλλες καλές εμφανίσεις έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παρά-Τριάθλου, που διεξήχθη στις Θίνες Βαρθολομιού.

Vartholomio swim

Οι αθλητές που έχουν «υιοθετεί» από την εταιρεία Βίκος, έκαναν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Vartholomio termatismos

Πολύ καλή ήταν και η επίδοση του Ibraim Al Husein, ο οποίος όμως μετείχε εκτός συναγωνισμού. Πολύ καλή εμφάνιση και από την υποψήφια ως καλύτερη παρά-τριαθλήτρια στην Ευρώπη, για το 2022, την Κατερίνα Σαράντη. Όσον αφορά συλλογικά οι Καστελλάνοι πέτυχαν τις περισσότερες πρωτιές στη διοργάνωση.

Vartholomio termatismos gynaikes

Τα αποτελέσματα του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανά κατηγορία:

Κατηγορία PTS 5

1) ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΌΜΟΥ (ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ)

2) ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)

Εκτός συναγωνισμού συμμετείχε ο αθλητής IBRAIM AL HUSEIN (ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ)

Vartholomio Oikonomou2jpg

Κατηγορία PTS 4

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΛΑΧΑΣ (ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ)

Κατηγορία PTS 3:

  • ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ (ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ)

Vartholomio bike

Κατηγορία PTW2

  • ΑΙΚΑΤΕΡΊΝΗ ΣΑΡΑΝΤΗ (ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ)

Κατηγορία PTVI 3

  • ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΙΓΝΟΣ με συνοδό ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ (ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ)

Κατηγορία PTVI ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1) ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΧΛΑΚΗ με συνοδό την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗ (ΑΡΙΩΝ ΧΑΝΊΩΝ)

2) ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ με συνοδό την ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΑΓΓΕΛΕΤΟΥ (ΙΩΝΑ)

Vartholomio termatismos gynaikes2

Μικρά-Μικρά από το Βαρθολομιό

-Τους αγώνες παρακολούθησαν και έκαναν απονομές, ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Δημήτρης Βασιλόπουλος.

Vartholomio geniki.2jpg

-Την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ εκπροσώπησαν ο Έφορος αθλημάτων IWAS και πρόεδρος επιτροπής ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Καδδάς και έφορος αθλημάτων IBSA και εκπρόσωπος εν ενέργεια αθλητών της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Χρήστος Κορομηλας.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.