fbpx

Παρά Τρίαθλο: Στις τρεις πρώτες Ευρωπαίες η Κατερίνα Σαράντη (pics)

Παρά Τρίαθλο: Στις τρεις πρώτες Ευρωπαίες  η Κατερίνα Σαράντη (pics)

Υποψήφια για καλύτερη Ευρωπαία αθλήτρια Παρατριάθλου, για το 2022, ήταν η Κατερίνα Σαράντη. Σε μια λαμπρή τελετή που φιλοξενήθηκε στο Σαμορίν, στις εγκαταστάσεις του X-Bionic Sphere, στη Σλοβακία, η Κατερίνα Σαράντη εκπροσώπησε την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και το ελληνικό Παρατρίαθλο, με υποψηφιότητα στην κατηγορία για την Καλύτερη Ευρωπαία Παρά αθλήτρια.

Saranti

Μαζί με την Ροδίτισσα πρωταθλήτρια (PTWC) υποψήφιες ήταν η Ιταλίδα Φραντσέσκα Ταραντέλο, που ήταν τελικά και η νικήτρια, με την Ισπανίδα Ρακέλ Ματέο Ουριάρτε, να συμπληρώνει την τριάδα.

Saranti nominate

Η Κατερίνα Σαράντη ήταν παρούσα στο γκαλά και μετά την υποψηφιότητά της τόνισε, στην ιστοσελίδα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ: «Ειδοποιήθηκα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Παρατριάθλου για την υποψηφιότητά μου ως καλύτερη Ευρωπαία αθλήτρια Παρά Τριάθλου. Σίγουρα αυτή είναι μια αναγνώριση των κόπων μου και μου δημιουργεί μια πρόσθετη υποχρέωση να προσπαθήσω λίγο περισσότερο».

Saranti nominate2

Όσο για τον επόμενο στόχο της: «Επόμενος αγώνας όσον αφορά στο Παρά-Τρίαθλο είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, τον Μάιο και στη συνέχεια το Πανευρωπαϊκό, τον προσεχή Ιούνιο, που θα φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, τη Μαδρίτη».

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.