fbpx

Ο Δήμος Πηνειού «αγκάλιασε» το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παρατριάθλου

Ο Δήμος Πηνειού «αγκάλιασε» το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παρατριάθλου

Με τους Καστελλάνους να κατακτούν τρία από τα συνολικά επτά χρυσά μετάλλια, έπεσε στις Θίνες Βαρθολομιού, η αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παρατριάθλου που διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, με συνδιοργανωτή το Ν.Π. Αθλητισμού & Πολιτισμού Δήμου Πηνειού. Επίσης δύο χρυσά μετάλλια πήρε ο Ιωνάς και από ένα η Μεγαλόνησος και ο Φιλόξενος.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Βασιλόπουλος και Άγγελος Μπράτης, ο αντιπεριφερειάρχης άθλησης, εθελοντισμού, Ολυμπισμού Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσιος Καλαματιανός, ο γενικός γραμματέας Δήμου Πηνειίου, Στάθης Στεφανόπουλος, η πρόεδρος της της Κοινότητας Γαστούνης, Μαρία Μητσοπούλου, ο γενικός γραμματέας του συλλόγου παραπληγικών και κινητικά αναπήρων Νομού Ηλείας, Γιώργος Παπανικολάου καθώς και ο δικηγόρος και ιδρυτής του Ηλίανθου ΚΔΑΠ ΑμεΑ, Γιάννης Κολοβός.

Το κομμάτι του εθελοντισμού το είχαν αναλάβει οι μαθητές της Γ` Γυμνασίου του 1ου Γυμνασίου Βαρθολομιού, ενώ η ηχητική και μουσική κάλυψη πραγματοποιήθηκε από τους Λευτέρη και Παναγιώτη Ξένο. Η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ευχαριστεί τον Σύλλογο Ναυαγοσωστών Δήμου Πηνειού για την ασφαλή κάλυψη από θαλάσσης της διοργάνωσης, την οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι αγκάλιασαν οι ιθύνοντες της περιοχής, προτείνοντας μάλιστα τη μόνιμη διεξαγωγή του πρωταθλήματος στον τόπο τους.

Τα αποτελέσματα:
PTS5 ΑΝΔΡΩΝ
1. Δημήτριος Οικονόμου (Μεγαλόνησος) 1:15:18.9
2. Θεόδωρος Μωραίτης (Παναθηναϊκός) 1:25:55.0
PTS4 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. Κωνσταντίνος Μαλάχας (Καστελλάνοι) 2:03:15.2
PTS3 ΑΝΔΡΩΝ
1. Αχιλλέας Σταματιάδης (Καστελλάνοι) 1:24:20.6
PTWC ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. Κατερίνα Σαράντη (Καστελλάνοι) 1:29:19.6
PTWC ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. Φραγκίσκος Αρμάος (Ιωνάς) 1:52:08.3
PTVI ΑΝΔΡΩΝ
1. Γεράσιμος Λιγνός (Φιλόξενος) 1:02:21.5
PTVI ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. Αντιγόνη Βασιλοπούλου (Ιωνάς) 1:27:07.0
2. Ευαγγελία Τσιχλάκη (Αρίων) 1:28:20.1

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.