fbpx

Ο Ετεοκλής Παύλου «άγγιξε» την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Ο Ετεοκλής Παύλου «άγγιξε» την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Μακριά από την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο για μόλις 0,4 κλάσματα του δευτερολέπτου, βρέθηκε ο Ετεοκλής Παύλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα paracanoe που διεξήχθη στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας. Ο αθλητής του Αετού, στην πρώτη του ουσιαστικά συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση, κατέλαβε την 6η θέση στον β` τελικό του KL3 M 200, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς.

«Η συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι μια συγκλονιστική εμπειρία καθώς βρίσκεσαι ανάμεσα στους κορυφαίους. Η χώρα μας δεν έχει ξαναβρεθεί τόσο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Η επόμενη διοργάνωση είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θέλω πολύ να βρεθώ στη Ρωσία και να διεκδικήσω γιατί όχι και ένα μετάλλιο. Στο Παγκόσμιο για 400 χιλιοστά δεν πήρα την πρόκριση έχοντας κάνει προετοιμασία μόλις πέντε μήνες κάτι που με γεμίζει αισιοδοξία για πολύ καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Αυτό που χρειάζεται είναι η απαραίτητη στήριξη για να έρθει αυτό το μετάλλιο στη χώρα μας» δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητή.

Ο Παύλου ήταν 4ος στην πρώτη προκριματική σειρά με 43.981. Στα ημιτελικά κατετάγη επίσης 4ος με 42.064, ενώ στον β` τελικό ήταν έκτος με 43.295.
Ακόμη από ελληνικής πλευράς η Ελένη Πρελορέντζου ήταν 8η στη β` προκριματική σειρά του KL1 W 200, ενώ ο Αθανάσιος Κώτσης ήταν 8ος στην α` προκριματική σειρά του KL3 M 200.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.