Πολύτιμες εμπειρίες αποκόμισε η Κοροκίδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παραμπάντμιντον

69516060 1396963433787132 8930910568160690176 n

Πολύτιμες αγωνιστικές εικόνες και εμπειρίες αποκόμισε η Δήμητρα Κοροκίδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παραμπάντμιντον που ολοκληρώθηκε στην Βασιλεία της Ελβετίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξα στοιχεία εξέλιξης σε επίπεδο τεχνικής απέναντι στα κορυφαία ονόματα του αθλήματος, ένα χρόνο πριν από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όπου το παραμπάντμιντον θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση.

Η Κοροκίδα έδωσε συνολικά τέσσερις αγώνες, δύο στο ατομικό (WS WH 1) και ισάριθμους στο διπλό μεικό (XD WH 1-2) με συμπαίκτη τον Αυστραλό Γκραν Μαζόνεϊ.

«Νοιώθω ευλογημένη γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ κοντά στους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του κόσμου σε ένα Πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου, έναν μόλις χρόνο πριν την Παραολυμπιάδα στο Τόκυο. Παρουσίασα μια αξιοπρεπή εμφάνιση δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία εξέλιξης τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε τακτική απέναντι σε δυνατές αθλήτριες και αθλητές (έχοντας συμμετοχή στο Μονό και το Μικτό).Το γεγονός οτι προπονητής άλλης αθλήτριας που ειναι μέσα στην οκτάδα της Παγκόσμιας κατάταξης επεσήμανε στους δικούς μου προπονητές οτι έχω ανέβει αγωνιστικά, επιβεβαιώνει τη σωστή και μεθοδική δουλειά που κάνουμε.Επίσης χαίρομαι γιατί οι βαθμοί που συγκεντρώσαμε θα μας οδηγήσουν κάτω από τη θεση Νο 30 στη Παγκόσμια κατάταξη!Η προσπάθεια και η δουλειά δε σταματά εδώ, συνεχίζουμε ακόμα πιο "ανεβασμένοι" για τα επόμενα Τουρνουα πριν το Τόκυο.Ευχαριστώ θερμά την Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ, τον πρόεδρό της, κο Φουντουλάκη Γιώργο και την πρόεδρο της ΕΟΦΣΑ, κα Χατζήνα Βικτωρία, για την απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνουν στη προσπάθειά μου!Τους προπονητές μου κο Κατσίφα Βασίλη και κο Τσαρτσίδη Χρήστο και βεβαίως βεβαίως την Αθηνά Χατζηστύλη που για ακόμα μια φορά οργάνωσε τα πάντα με απόλυτη επιτυχία», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ