Η εθνική ομάδα ξιφασκίας σε αμαξίδιο στην εκδήλωση συνάντησης μελών και φίλων Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας

ξιφασκία.αμαξίδιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τα μέλη του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας σας προσκαλούν στην ετήσια εκδήλωση συνάντησης τους, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στις 5 το απόγευμα, στο χώρο εστίασης ΑΜΙ, στην κεντρική πλατεία του δημοτικού διαμερίσματος Μαγούλας του Δήμου Σπάρτης.

Η εκδήλωση, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τη συνάντηση των μελών του Σωματείου μας και των οικογενειών τους, με όλες τις φίλες και τους φίλους μας, και παράλληλα ενισχύει το ταμείο αλληλοβοηθείας του Σωματείου μας, το οποίο υποστηρίζει διαρκώς τους Ανθρώπους με Ειδικές Ανάγκες στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουν. Η επιδείνωση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης προκαλεί τη διαρκή αύξηση των αιτημάτων που δεχόμαστε κάθε χρόνο, τα οποία μετά από ενδελεχή έλεγχο ικανοποιούμε στο σύνολο τους.
Το τυχόν περίσσευμα του ταμείου αλληλοβοηθείας, διανέμεται κάθε χρόνο στα άπορα μέλη του Σωματείου. Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας για τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία πραγματοποιήθηκε η οικονομική ενίσχυση των απόρων μελών το 2015.
Η εκδήλωση μας, την οποία θα τιμήσουν με την παρουσία τους αθλήτριες και αθλητές της εθνικής ομάδας ξιφασκίας σε αμαξίδιο, παρουσιάζοντας μια θεαματική επίδειξη του αθλήματος τους, θα πραγματοποιηθεί με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και του Ν.Π Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης,.
Θα ακολουθήσει σύντομη παρουσίαση του έργου του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" για τη μεγάλη σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών, από την κ.α Έφη Βλάμη, μια εκ των αθλητριών της εθνικής ομάδας ξιφασκίας σε αμαξίδιο.
Την εκδήλωση υποστηρίζουν: λακωνική τροφίμων, Κ. Χατζέλης Α.Ε., Κουτσοβασίλης lifts, εστιατόριο πεινολόγιο, Γερμανός Σπάρτης, συστεγαζόμενα φαρμακεία Βακαλόπουλου Λιναρδάκη και πλήθος λακωνικών καταστημάτων των οποίων τη λίστα θα ανακοινώσουμε με επόμενο δελτίο τύπου με τις ευχαριστίες του Σωματείου μας.
Η είσοδος των μελών στο χώρο της εκδήλωσης θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας τους, κάρτα μέλους - αναπηρίας του Σωματείου μας.
video 1 στιγμιότυπα ξιφασκίας σε αμαξίδιο
video 2 στιγμιότυπα ξιφασκίας σε αμαξίδιο
video - ηχητικό - κατεβάστε και διαδόστε την πρόσκληση του σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας για τη συνάντηση μελών και φίλων του Σωματείου την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στις 5 το απόγευμα στο χώρο εστίασης ΑΜΙ στην κεντρική πλατεία του δημοτικού διαμερίσματος Μαγούλας του δήμου Σπάρτης.
Video αγωνιστικής ισχύος και σπαρτιατικής δύναμης της εθνικής ομάδας ξιφασκίας σε αμαξίδιο.
Σας ενημερώνουμε πως τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:30 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Σπάρτης, θα παρουσιαστεί το άθλημα της ξιφασκίας σε αμαξίδιο σε πλήθος μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των οποίων τα σχολεία έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή. Οι αθλήτριες και οι αθλητές της εθνικής ομάδας θα αναφερθούν στο παραολυμπιακό ιδεώδες, στη σχεδίαση για όλους, την προσβασιμότητα και στους κινδύνους που επιφυλάσσουν οι ριψοκίνδυνες ενέργειες, με κάθε τροχοφόρο όχημα, για τη ζωή και για την υγεία κάθε ανθρώπου, περνώντας το μήνυμα πως τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν τεράστια πύλη εισόδου στην αναπηρία.
Αυτά τα σημαντικά μηνύματα θα μεταδοθούν και στους δημότες του δήμου Ευρώτα, στην εκδήλωση παρουσίασης του αθλήματος της ξιφασκίας σε αμαξίδιο που διοργανώνεται από το δήμο Ευρώτα και το Σωματείο μας, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, στις 5 το απόγευμα.

 

Μετά τιμής, το ΔΣ του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Λακωνίας

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ