Παγκόσμιο Κύπελλο Παρισιού: Στην οκτάδα του ξίφους μονομαχίας ο Πάνος Τριανταφύλλου που «βλέπει» Ρίο εις... διπλούν

TriantafyllouKazaglis1

Πολύ καλή εμφάνιση που αυξάνει τις πιθανότητες του για πρόκριση στους Παραολμπιακούς Αγώνες του Ρίο και στο ξίφος μονομαχίας, πραγματοποίησε ο Πάνος Τριανταφύλλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Παρισιού. Ο Έλληνας οπλομάχος, ο οποίος «φλερτάρει» ακόμη πιο έντονα με το «εισιτήριο» στη σπάθη, κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη οκτάδα του ξίφους μονομαχίας στη διοργάνωση της γαλλικής πρωτεύουσας. Στο δρόμο για την οκτάδα επικράτησε δύο ισχυρών αντιπάλων και συγκεκριμένα του Κουζιούκοφ από την Ρωσία, Νο-3 στην παγκόσμια κατάταξη και του Λεβονόφσκι από την Πολωνία, Νο-11. Να θυμίσουμε ότι ο Τριανταφύλλου βρίσκεται στην 7η θέση της παγκόσμιας κατάταξης στην σπάθη.

Στην 16άδα του ξίφους μονομαχίας, για πρώτη φορά στην καριέρα του, πέρασε και ο Ντούνης, ο οποίος στον αγώνα για την είσοδό του στην οκτάδα ηττήθηκε από τον Κινέζο χρυσό Παραολυμπιονίκη Τιάν. Ο Γεράσιμος Πυλαρινός δεν τα κατάφερε στο ξίφος μονομαχίας και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο.

Στα ομαδικά και συγκεκριμένα στο ξίφος μονομαχίας, η ελληνική ομάδα κατάφερε να μπει στην οκτάδα (στα προημιτελικά ηττήθηκε 40-36 απότην Ουκρανία). Τέλος οι κοπέλες έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό στο ξίφος ασκήσεως, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός πρώτης 16άδας.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ