Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Παρισιού τα ελληνικά σπαθιά

Fencing

Πέντε αθλητές θα εκπροσωπήσουν την ελληνική ξιφασκία με αμαξίδιο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από 21 έως 25 Οκτωβρίου. Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη Κάζαγλη θα βρίσκονται οι Γεράσιμος Πυλαρινός, Κέλλυ Λουφάκη, Ευθυμία Βλάμη, Παναγιώτης Τριανταφύλλου και Βασίλειος Ντούνης.

«Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα που προηγήθηκε και στο οποίο πήγαμε αρκετά καλά, λειτούργησε ως προετοιμασία για εμάς. Θεωρώ ότι το επίπεδο των παιδιών είναι υψηλό και φυσικά στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και το μετάλλιο. Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των βαθμολογούμενων τουρνουά έχει ξεκινήσει κάτι που σημαίνει ότι κι αυτοί οι αγώνες είναι σημαντικοί. Είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουμε από το Παρίσι με διακρίσεις. Τα περιθώρια στενεύουν αφού απομένουν μόλις τέσσερις αγώνες μέχρι να προκύψουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα βρεθούν του χρόνου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Κάζαγλης.

Να σημειωθεί ότι οι Πυλαρινός και Τριανταφύλλου βρίσκονται στην πρώτη οκτάδα των όπλων τους, ενώ ο Βασίλης Ντούνης είναι 10ος και «με μία καλή εμφάνιση στο Παρίσι θα μπορέσει κι εκείνος να βρεθεί στην οκτάδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κάζαγλης.

Αρχηγός αποστολής είναι ο γενικός γραμματέας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Κωνσταντίνος Σιάχος.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ