Με πέντε «σπαθιά» η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Πολωνίας

FencingLonatto2014

Με τρες αθλητές και δύο αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η ελληνική ξιφασκία με αμαξίδιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί από αύριο έως και την Κυριακή 12 Ιουλίου στην Βαρσοβία. Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη Κάζαγλη θα βρίσκονται οι Βασίλης Ντούνης, Γεράσιμος Πυλαρινός, Πάνος Τριανταφύλλου, Κέλλυ Λουφάκη και Έφη Βλάμη.

«Βρισκόμαστε στα 2/3 των Παραολυμπιακών προκρίσεων για το άθλημα της ξιφασκίας και ως εκ τούτου, η διοργάνωση της Βαρσοβίας έχει ιδιαίτερη σημασία για τους Έλληνες οπλομάχους. Στην Πολωνία θα πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει η ελληνική ξιφασκία για να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Οι αγώνες που απομένουν είναι λίγοι και οι βαθμοί πλέον είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένοι στη διοργάνωση της πολωνικής πρωτεύουσας. Το ηθικό των παιδιών είναι υψηλό και διαθέτουν τα αγωνιστικά αποθέματα για να βρεθούν ψηλά στην κατάταξη των αγωνισμάτων τους αλλά και στο ομαδικό της σπάθης ανδρών όπου θα συμμετέχουν οι αθλητές μας την Κυριακή», τόνισε ο Δημήτρης Κάζαγλης λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για την Πολωνία.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ