ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ 2013

xifaskiaasteras2013

φωτογραφικό στιγμιότυπο από τους αγώνες, τραβηγμένο από την Κατερίνα Σαράντη

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ξιφασκίας με αμαξίδιο της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 7 Δεκεμβρίου στην αίθουσα ALEXANDER στις εγκαταστάσεις του «Αστέρα Βουλιαγμένης».

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που διεξήχθη το πρωτάθλημα στον ΑΣΤΕΡΑ, σημαντικό υποστηρικτή της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ. Πρόσφατα η ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΑΞΕ βραβεύτηκε στην εκδήλωση βράβευσης για τους καλύτερους αθλητές και τους χορηγούς που πραγματοποίησε η ΕΠΕ με την ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ.

 

Η ατμόσφαιρα στους αγώνες ήταν πολύ ζεστή και ο συναγωνισμός μεταξύ των αθλητών, μεγάλος.

Ικανοποιημένος έμεινε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κάζαγλης από την απόδοση των αθλητών, οι οποίοι σε λίγες ημέρες θα ταξιδέψουν για το Χόνγκ Κόνγκ, για να αγωνισθούν στο Παγκόσμιο κύπελλο. «Πιστεύω ότι στο Χόνγκ Κόνγκ θα πάμε πολύ καλά» δηλώνει ο κ. Κάζαγλης.

Οι αγώνες του Παγκοσμίου κυπέλλου είναι η απαρχή για τους αγώνες του Ρίο, όπως φαίνεται από τα λόγια του Γεράσιμου Πυλαρινού.

«Θέλω ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, που δεν μπόρεσα να πάρω ούτε στο Πεκίνο αλλά ούτε στο Λονδίνο. Αυτός είναι ο βασικός μου στόχος, και για αυτό προετοιμάζομαι.»

Παρούσα η Ολυμπιονίκης Βάσω Βουγιούκα, η οποία ανέδειξε πώς δεν υπάρχει διαφορετικότητα στον Αθλητισμό.« Θαύμασα όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες. Είδα Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους πρωταθλήτες. Η Ξιφασκία με αμαξίδιο διαρκώς αναπτύσσεται στην Ελλάδα.» δηλώνει η Βουγιούκα και συνεχίζει.Προσωπικά προετοιμάζομαι για τους Ολυμπιακούς του Ρίο. Δεν μου αρκεί η 5η θέση που πήρα στο Λονδίνο. Μου λείπει ένα μετάλλιο.»

Εκ μέρους του ΑΣΤΕΡΑ, παρών στους αγώνες ήταν ο κ. Μιχάλης Μεταξάς, Γενικός Διευθυντής, ο οποίος δήλωσε «Τα 2 τελευταία χρόνια έχουμε φιλοξενήσει τα Πρωταθλήματα της Ξιφασκίας με αμαξίδιο και της αντισφαίρισης με αμαξίδιο και από τις 16 Δεκεμβρίου σειρά έχει το Πανελλήνιο Σκακιού Τυφλών. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους αθλητές με αναπηρία.»

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ κ. Γιώργος Φουντουλάκης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε από την πλευρά του μεταξύ άλλων τους αθλητές για την εξαιρετική τους εμφάνιση, τον Ομοσπονδιακό προπονητή για την πολύ καλή δουλειά που κάνει με αξιοσημείωτα αποτελέσματα και τον χορηγό για τη σημαντική του υποστήριξη.Τόνισε την προσέλευση μεγάλου αριθμού τόσο αθλητών όσο και θεατών πράγμα που δείχνει την ανάπτυξη της Ξιφασκίας τα τελευταία χρόνια.

Τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος 2013 βρίσκονται στην Κατηγορία< ΑΘΛΗΜΑΤΑ<ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ< ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ