ΆΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΑΘΙΑ ΣΤΟ VILLEMOMBLE

       

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Ελληνικά σπαθιά στο "Tournoi de Villemomble" της Γαλλίας, το οποίο διεξήχθη στις 30 και 31 Μαρτίου.

Ο Γεράσιμος Πυλαρινός, ο Πάνος Τριανταφύλλου και η Έφη Βλάμη αγωνίσθηκαν μετά από πρόσκληση της Γαλλικής ομοσπονδίας Ξιφασκίας και άφησαν άριστες εντυπώσεις στο τουρνουά το οποίο ήταν και με την συμμετοχή αρτιμελών αθλητών πέρα από τους αθλητές με αναπηρία.

Ο Γεράσιμος Πυλαρινός κατέκτησε την 13η θέση, στο ξίφος μονομαχίας και πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή εμφάνιση, ενώ ο Πάνος Τριανταφύλλου δεν μπόρεσε να πλασαρισθεί στην 16άδα. Όμως ο Τριανταφύλλου συμμετείχε για πρώτη φορά στο ξίφος ασκήσεως,  ενώ  αγωνίσθηκε και στο ξίφος μονομαχίας.

Εντυπωσιακή ήταν η Έφη Βλάμη η οποία κατέκτησε την 12η θέση στο ξίφος μονομαχίας και την  13η θέση ξίφος ασκήσεως.

«Μας κάλεσε η Γαλλική ομοσπονδία, στο τουρνουά της Villemomble,  ως μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στους αθλητές με αναπηρία. Στο τουρνουά συμμετείχαν και αθλητές αρτιμελείς και οπωσδήποτε ήταν υψηλός ο ανταγωνισμός.» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κάζαγλης.

«Πήγαμε με τρείς αθλητές, τα έξοδα ήταν όλα πληρωμένα από την Οργανωτική και η Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ κάλυψε ένα μέρος των αεροπορικών εισιτηρίων και της διατροφής - συνεχίζει ο ομοσπονδιακός τεχνικός . Ο Γεράσιμος Πυλαρινός  πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κατέκτησε την 13η θέση, ενώ ο Πάνος Τριανταφύλλου έδειξε πολύ καλά δείγματα στο ξίφος ασκήσεως στο οποίο συμμετείχε για πρώτη φορά. Ο Τριανταφύλλου στο μέλλον πιθανότατα θα αγωνισθεί στο ξίφος ασκήσεως. Η Έφη Βλάμη πραγματοποίησε πολύ καλή παρουσία και στο ξίφος ασκήσεως αλλά και στο ξίφος μονομαχίας». σκιαγραφεί ο κ. Κάζαγλης τις εμφανίσεις των αθλητών μας.

Στις 25 Απριλίου η Εθνική μας ομάδα Ξιφασκίας με Αμαξίδιο θα μεταβεί στο Μόντρεαλ για το Grand Prix Wheelchair World Cup

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ