Κάζαγλης: «Σημαντική η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής»

Wheelchair Fencing

Ως μια ευκαιρία, ώστε νέοι αθλητές και αθλήτριες να έρθουν ακόμα πιο κοντά στη ξιφασκία με αμαξίδιο, αποτελεί σύμφωνα με τον Δημήτρη Κάζαγλη, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί αύριο (Σάββατο) στην Πανεπιστημιούπολη Άλσος Αιγάλεω. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, αναφέρθηκε και στη συνεργασία της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, την οποία χαρακτήρισε «σημαντική για τον αθλητισμό των ΑμεΑ», ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που μετά από υποχρεωτικό... διάλειμμα 2,5 ετών λόγω υγειονομικής κρίσης, θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα του αθλήματος σε έναν «πολύ όμορφο χώρο».

«Η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής αναβαθμίζει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Γίνεται σε έναν πολύ όμορφο χώρο και με δεδομένο ότι σε αυτό θα λάβουν μέρος όλα τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος, συμπεριλαμβανομένου και του Πάνου Τριανταφύλλου ο οποίος ήταν δεύτερος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και τρίτος στο Τόκιο, τότε καταλαβαίνει κανείς το θέαμα που θα παρακολουθήσουν όλοι όσοι βρεθούν στην Πανεπιστημιούπολη Άλσος Αιγάλεω, θα είναι μοναδικό. Είμαστε χαρούμενοι που μετά από 2.5 χρόνια επιτέλους γίνεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί μια ακόμη προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλήματος. Θέλουμε να προσκαλέσουμε κι άλλους αθλητές να έρθουν να γνωρίσουν από κοντά το άθλημά μας. Είμαστε σίγουροι που θα τους μαγέψει», είπε στο επίσημο site της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ο Δημήτρης Κάζαγλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις αγωνιστικές προκλήσεις του 2022.

«Εδώ και καιρό έχουμε μπει σε ρυθμούς Παρισιού και των Παραολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν εκεί το 2024. Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας μέσα στο 2022 με το Παγκόσμιο Κύπελλο της Πίζα, ενώ μεγάλος μας αγωνιστικός σταθμός, θα είναι το προσεχές καλοκαίρι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας. Είναι μια χρονιά σημαντική αλλά και κρίσιμη. Θέλουμε να είμαστε συνεπείς με την παρουσία μας στα μετάλλια, ώστε η προσπάθειά μας για πρόκριση στο Παρίσι να γίνει στο τέλος αρκετά πιο εύκολη», κατέληξε ο κ. Κάζαγλης.

Συνολικά στη διοργάνωση θα συμμετέχουν οκτώ αθλητές και πέντε αθλήτριες από συνολικά τέσσερις συλλόγους απ` όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες θα εκκινήσουν στις 09:00 ενώ οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 15:00

To Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα μεταδοθεί μέσω live streaming (https://www.youtube.com/watch?v=mpyFDv0I6U0)

Εκτύπωση Email

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

[email protected]

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

follow us on instagram

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.