ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

 

 Η κορυφαία εσωτερική διοργάνωση της Ξιφασκίας με αμαξίδιο για τη χώρα μας, το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο President. Στην αίθουσα Olympia, τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος θα διεκδικήσουν τον τίτλο, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την επιστροφή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Παρισιού όπου η ελληνική ομάδα της σπάθης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

«Τα τελευταία χρόνια, η ξιφασκία σε αμαξίδιο γνωρίζει τεράστια άνθηση στην Ελλάδα κι αυτό θα φανεί και το προσεχές Σάββατο, με τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Το γεγονός μάλιστα ότι θα πραγματοποιηθεί και σε έναν χώρο μη αθλητικό, θα δώσει την ευκαιρία στο άθλημα να γίνει γνωστό στο ευρύτερο κοινό. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που λαμβάνουν μέρος, αποτελούν την αφρόκρεμα της ξιφασκίας σε αμαξίδιο και το θέαμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Εκτός των άλλων, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον χορηγό μας στη διοργάνωση, την εταιρεία βιολογικών προϊόντων του Πέτρου Κυριακίδη. Τέτοιου είδους ιδιωτικές πρωτοβουλίες, συνεισφέρουν στο Παραολυμπιακό Κίνημα τα μέγιστα. Ελπίζουμε το παράδειγμα αυτό, να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Κάζαγλης αναφερόμενος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι αθλητές Γιώργος Αλεξάκης, Εμμανουήλ Μπόγδος, Γεράσιμος Πυλαρινός, Αθανασία Στραβολαίμου, Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Αναστάσιος Κωστάρης, Χρήστος Κωνσταντακόπουλος και Ευθυμία Βλάμη.

Να σημειωθεί ότι αν και πρόκειται για το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας με αμαξίδιο στη χώρα μας, οι Έλληνες αθλητές  τα τελευταία χρόνια πλασάρονται στις πρώτες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Αποκλειστικός χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία βιολογικών προϊόντων του Πέτρου Κυριακίδη.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

13.00-13.30

Ξίφος Ασκήσεως Ανδρών Α΄ κατηγορία

Ξίφος Ασκήσεως Ανδρών Β’ κατηγορία

13.30-14.00

Ξίφος Μονομαχίας Γυναικών Α’ κατηγορία

Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών Β’ κατηγορία

14.00-14.30  ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ

Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών Α΄ κατηγορία

Ξίφος Ασκήσεως Γυναικών Α’ κατηγορία

14.30-15.00 ΤΕΛΙΚΟΣ

Σπάθη Γυναικών Α’ κατηγορία

Ξίφος Μονομαχίας Α’ κατηγορία

15.00-15.30 ΤΕΛΙΚΟΣ

Σπάθη Ανδρών Β’ Κατηγορία

Σπάθη Ανδρών Α’ Κατηγορία

16.00    ΑΠΟΝΟΜΕΣ

   

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ