fbpx

Τέταρτη θέση για το ομαδικό της ελληνικής σπάθης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρώμης

1743036

Την 4η θέση στο ομαδικό της σπάθης ανδρών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ξιφασκίας με αμαξίδιο που φιλοξενείται στην Ρώμη, πήρε η Ελλάδα. Υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κάζαγλη, οι Πάνος Τριανταφύλλου, Γεράσιμος Πυλαρινός και Βασίλης Ντούνης, η ελληνική ομάδα σημείωσε μία νίκη σε δύο αγώνες και βρέθηκε μία... ανάσα πριν από την κατάκτηση του μεταλλίου στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς.

Τα ελληνικά σπαθιά στα προημιτελικά νίκησαν 45-22 τον Καναδά, ενώ στον αγώνα που οδηγούσε στον τελικό του αγωνίσματος, ηττήθηκαν 45-38 από την Ιταλία, η οποία λίγο αργότερα στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια επικρατώντας στον τελικό της Ρωσίας.

«Έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους μια ακόμα φορά. Είναι μια απο καλύτερες ομάδες στον κόσμο! Θέλαμε πολύ να φέρουμε ακόμη ένα μετάλλιο στο ομαδικό. Το φέραμε λίγους μήνες πριν στο παγκόσμιο κύπελλο στην Βαρσοβία. Στην Ρώμη έπρεπε να βγουν πρώτοι οι Ιταλοί. Συγχαρητήρια», έγραψε μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Κάζαγλης.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.