ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

 

Ο Αριστείδης Μακροδημήτρης με τον προπονητή του Γιάννη Αλεξάκη    

Ο Παραολυμπιονίκης του «Λονδίνου 2012» Αριστείδης Μακροδημήτρης πέτυχε Παγκόσμιο ρεκόρ, στο  Ανοιχτό  Πρωτάθλημα Κολύμβησης Γαλλίας, όπου συμμετείχε  στα 100μ Ύπτιο Ανδρών, κατηγορία S2,  με χρόνο 02:18.36.

 

«Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Είναι στην αρχή της χρονιάς, Και δεν ήταν κάποια σημαντική διοργάνωση όπως σε Ευρωπαικό η Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να πετύχω ένα Παγκόσμιο ρεκόρ.» δηλώνει ο Άρις Μακροδημήτρης,ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

«Ελπίζω να κρατήσω το Παγκόσμιο ρεκόρ μέχρι το Ευρωπαικό πρωτάθλημα, τον Αύγουστο στην Ολλανδία και να προσπαθήσω να βελτιώσω την επίδοση μου.»  συνεχίζει ο Άρις Μακροδημήτρης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή του, τον Γιάννη Αλεξάκη που είναι ο δημιουργός του λέει ο Άρις,

«Ευχαριστώ τον Γιάννη Αλεξάκη, που με βοήθησε σε όλη την καριέρα μου»

Ο Γιάννης Αλεξάκης είναι ο δημιουργός του Άριστείδη Μακροδημήτρη και τονίζει ότι .«είναι η πρώτη διοργάνωση και η πρώτη συμμετοχή σε αγώνες για τη φετινή χρονιά. Η προπόνηση έβγαλε αποτελέσματα. Είναι ενθαρρυντικό για το Πανευρωπαικό, αφού αποτελεί μια πολύ καλή επίδοση. Γυμνάζεται συστηματικά,  έτσι έχει αποτελέσματα και προπαντός σταθερότητα. Αυτό μας ενδιαφέρει. Η σταθερότητα.»

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ