fbpx

3η Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΑμεΑ «Φιλίππεια 2024»: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης (pics)

3η Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΑμεΑ «Φιλίππεια 2024»: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης (pics)

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, (28/1) στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, η 3η 3η Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΑμεΑ «Φιλίππεια 2024».

Filipiagenikia

Περισσότεροι από 120 κολυμβητές και κολυμβήτριες, από σωματεία από όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους παραολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές, πρωταθλητές Ευρώπης καθώς και νεαροί πανελληνιονίκες, προσέφεραν υψηλού επιπέδου θέαμα, με πολλά ρεκόρ ανδρών γυναικών και κατηγοριών, στους αγώνες που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ» και τελούσαν υπό την αιγίδα της ΕΠΕ και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ). Η διοργάνωση είχε τη στήριξη της ΕΠΕ καθώς και των Δήμου Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

FilippiaSabbatoa

Μικρά μικρά από το Ποσειδώνιο

FilippiaSabbato2a

-Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Καπελλάκης, καθώς και ο γενικός γραμματέας Χρήστος Τζαμούσης, ο ταμίας Ανδρέας Κατσαρός, ο γενικός διευθυντής Σάκης Κωστάρης και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΕ Αλέξανδρος Ταξιλδάρης.

FilipiaKiriakigenikib

-Την ΕΟΑΜ-ΑμεΑ, εκπροσώπησαν ο Β΄ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου Στέφανος Φασιάς, καθώς και ο ειδικός γραμματέας Μανώλης Μαρκίδης, η έφορος VIRTUS και πρόεδρος της επιτροπής ακεραιότητας της Ομοσπονδίας Γεωργία Παναγιωτοπούλου.

-Παρόντες και οι πρόεδροι των Παραολυμπιακών Επιτροπών των Κροατίας, Βουλγαρίας, Βόρειας Μακεδονίας, Σερβίας και Ισραήλ.

Filipia241a

-Στο Ποσειδώνιο βρέθηκε και ο Παραολυμπιονίκης κολύμβησης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, καθώς και εκπρόσωποι των χορηγών των αγώνων.

FilippiaSabbato4a

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.