fbpx

Με τη συμμετοχή 184 αθλητών και αθλητριών το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΟΠΑΠ 2021 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ (2-4/7)

Με τη συμμετοχή 184 αθλητών και αθλητριών το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΟΠΑΠ 2021 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ (2-4/7)

Η τελευταία μεγάλη διοργάνωση της κολύμβησης, πριν από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, διεξάγεται το επόμενο τριήμερο, 2-4 Ιουλίου, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Για όσους επιδιώκουν να βρεθούν στην ιαπωνική πρωτεύουσα, είτε... ψάχνοντας το όριο, είτε αναζητώντας την επιβεβαίωσή του, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ 2021, αποτελεί την ύστατη ευκαιρία, δεδομένου ότι με την ολοκλήρωσή του, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή θα προχωρήσει στην ανακοίνωση της ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού.

Στο εφετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο θα ανοίξει αυλαία το απόγευμα της Παρασκευής (2/7, 18:00) συμμετέχουν 184 αθλητές και αθλήτριες από 25 σωματεία απ` όλη την Ελλάδα. Το πρωινό πρόγραμμα τόσο του Σαββάτου όσο και της Κυριακής θα εκκινήσει στις 10:00, ενώ το απογευματινό στις 18:00.

Και το εφετινό πρωτάθλημα, στηρίζει ο Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ΟΠΑΠ Α.Ε, ενώ συνδιοργανώνεται με το Ολυμπιακό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης».

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης 2021, θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

To ημερήσιο πρόγραμμα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (.xlsx)

PHOTO CREDITS: Νίκος Καρανικόλας

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.