fbpx

«Μαδέιρα 2020»: Δεν αγωνίστηκε στον τελικό των 200μ. μικτής ατομικής ο Μιχαλεντζάκης λόγω μικροτραυματισμού

2020 World Para Swimming European Open Championships Madeira rgb 01 0

Με τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη να μη συμμετέχει στον τελικό των 200μ. μικτής ατομικής SM8, λόγω ενός μικροτραυματισμού, τον Αριστείδη Μακροδημήτρη να καταλαμβάνει την 4η θέση στον τελικό των 50μ. ύπτιο S2 αλλά και τον Γιάννη Κωστάκη να είναι 5ος στα 50μ. ελεύθερο S3, κύλησε η 6η και προτελευταία ημέρα για την ελληνική κολύμβηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μαδέιρα.

Ο Εβρίτης «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο, για προληπτικούς κυρίως λόγους, αποφάσισε να μη διεκδικήσει ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση της Πορτογαλίας, μένοντας έτσι στα τρία που πήρε τις προηγούμενες ημέρες στα 100μ. ελεύθερο, τα 100μ. πεταλούδα και τα 50μ. ελεύθερο S8.

Όσον αφορά στον Αριστείδη Μακροδημήτρη, κατέλαβε την 4η θέση στα 50μ. ύπτιο κατηγορίας S2 με επίδοση 1:04.17, ενώ μια θέση πιο κάτω (5η) βρέθηκε ο Γιάννης Κωστάκης στα 50μ. ελεύθερο S3 με 57.54. Να θυμίσουμε ότι και οι δύο Παραολυμπιονίκες μας, έχουν κατακτήσει ήδη μετάλλια στη διοργάνωση της Πορτογαλίας και συγκεκριμένα ο Μακροδημήτρης ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, ενώ ο Κωστάκης ένα χάλκινο. Συνολικά η Ελλάδα, μία ημέρα πριν πέσει η αυλαία στη διοργάνωση, έχει συγκεντρώσει εννέα μετάλλια, τέσσερα εκ των οποίων χρυσά.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.