Το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου το «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης

Kallipateira

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών-γυναικών & νέων ανδρών-νέων γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2016. Το εφετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο αποτελεί το τελευταίο σημαντικό αγωνιστικό τεστ για τους Έλληνες κολυμβητές ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, στηρίζει το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

Το Σωματείο «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» είναι το μοναδικό αμιγώς γυναικείο αθλητικό σωματείο, μέλος του ΣΕΓΑΣ, αναγνωρισμένο από το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Ιδρύθηκε το 1976. Στηρίζει κάθε προσπάθεια γύρω από τον αθλητισμό, τον πρωταθλητισμό, τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό. Προωθεί τον γυναικείο αθλητισμό. Προάγει το αθλητικό Ιδεώδες, το Ολυμπιακό Πνεύμα, τις Αρχές και τις Αξίες του «Ευ Αγωνίζεσθαι», την Ολυμπιακή Εκεχειρία και το Παραολυμπιακό Κίνημα. Δημιουργεί προϋποθέσεις σύγχρονης αθλητικής υποδομής, με έμφαση στην περιφέρεια. Πρόεδρος του Σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» είναι η κα Κατερίνα Παναγοπούλου.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ