fbpx

Γκολμπολ: Στο Βερολίνο οι Εθνικές ανδρών και γυναικών

Γκολμπολ: Στο Βερολίνο οι Εθνικές ανδρών και γυναικών

Για το Βερολίνο αναχώρησαν οι Εθνικές ομάδες Γκόλμπολ ανδρών και γυναικών όπου θα πάρουν μέρος στο Κύπελλο Εθνών (Goalball Nations Cup Berlin 2023), που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, 8 έως 11 Ιουνίου.

Μετέχουν 14 κορυφαίες Εθνικές ομάδες ανδρών και αντίστοιχες 5 των γυναικών, από όλο τον κόσμο και θα διεκδικήσουν το σημαντικό αυτό τρόπαιο. Το τουρνουά γίνεται στα πλαίσια της προετοιμασίας της Εθνικής ανδρών γκόλμπολ, ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος της IBSA, που θα φιλοξενηθεί στο Birmingham της Αγγλίας, τον προσεχή Αύγουστο, το οποίο οδηγεί στη διεκδίκηση μίας θέσης, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, στο Παρίσι 2024.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι παίκτες: Γρηγόρης Τάτσης, Αντριάνο Μπεζιάνι (A.Σ. ΑμεΑ Κεραυνός), Ιωάννης Σκουρμπούτης, Σωκράτης Διγκόλης (A.Σ. ΑμεΑ Ιωνάς), Θανάσης Χατζηπάντου (Α.Σ.ΑμεΑ Κλειώ Θεσσαλονίκη), Χαράλαμπος Κορδάκης (Α.Σ.Τ. Ήφαιστος). Την αποστολή συνοδεύει ο Ομοσπονδιακός προπονητής Αντώνης Ανάστος και ο συνοδός Χριστόφορος Σιζόπουλος.

Goalball women

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδος των γυναικών, που ήδη έχει προκριθεί απευθείας, στη διοργάνωση του Birmingham, μετέχουν οι: Βασιλική Άγκο, Ευλαμπία Μαυροβουνιώτη, Ευγενία Σταμάτη (Α.Σ.ΑμεΑ Κλειώ Θεσσαλονίκη), Ραφαηλία Kακλιμάνη (Α.Σ.Τ. Ήφαιστος), Παρασκευή Νάκα, Ελένη Χαλκιαδάκη (A.Σ. ΑμεΑ Κεραυνός). Την αποστολή συνοδεύουν η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Μένη Κεσσανοπούλου και συνοδός η Βασιλική Πρεπάκη.

Μπορείτε να δείτε τους αγώνες σε livestreaming αναλυτικά ανά ημέρα

Ημέρα 1 | Gym A

Ημέρα 1 | Gym B

Ημέρα 2 | Gym A

Ημέρα 2 | Gym B

Ημέρα 3 | Gym A

Ημέρα 3 | Gym B

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.