fbpx

Στην Β` κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υποβιβάστηκαν οι εθνικές μας ομάδες ανδρών και γυναικών

Στην Β` κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υποβιβάστηκαν οι εθνικές μας ομάδες ανδρών και γυναικών

Παρά την εντυπωσιακή νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Γερμανίας, η εθνική μας ομάδα γκόλμπολ των ανδρών, πήρε την άγουσα για την Β` κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και η εθνική μας ομάδα των γυναικών, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Β` κατηγορίας (Σαμψούντα) με απολογισμό μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Το συγκρότημα του Αντώνη Ανάστου, στο φινάλε της διοργάνωσης, νίκησε 5-3 την Γερμανία, ωστόσο οι τρεις βαθμοί δεν ήταν αρκετοί για να τους εξασφαλίσουν την παραμονή στην Α` κατηγορία. Συνολικά, η εθνική ανδρών είχε μία νίκη και τρεις ήττες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, χάνοντας 10-3 από την Τουρκία, 13-7 από την Φινλανδία και 12-5 από το Μαυροβούνιο.

Αντίστοιχα, η ομάδα της Μένης Κεσσανοπούλου, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Γερμανία, ενώ ηττήθηκε 9-4 από την Ουκρανία, 3-2 από την Γαλλία και 11-1 από το Ισραήλ.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.