fbpx

Γκόλμπολ ανδρών: Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η εθνική ομάδα-Εξασφάλισε την άνοδό της στην Α` κατηγορία

Γκόλμπολ ανδρών: Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η εθνική ομάδα-Εξασφάλισε την άνοδό της στην Α` κατηγορία

Με τέρμα του Χατζηπάντου πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιτελικού με την Ρωσία, η εθνική μας ομάδα γκόλμπολ των ανδρών, κατάφερε να πετύχει τον στόχο που είχε θέσει πριν την άφιξή της στην Φινλανδία. Προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Β` κατηγορίας (αύριο, Κυριακή, θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο απέναντι στο Μαυροβούνιο), ενώ παράλληλα εξασφάλισε από σήμερα, την άνοδό της στην Α` κατηγορία, εκεί όπου βρισκόταν μέχρι το 2019.

Σε έναν ημιτελικό που έκοβε… ανάσες, το συγκρότημα του Αντώνη Ανάστου βρέθηκε από την κόλαση (1-3, 3-5) στον παράδεισο (8-5) και πάλι στην κόλαση (8-8), σχεδόν 35 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Την λύτρωση για την εθνική μας ομάδα έδωσε ο Χατζηπάντου, ο οποίος με τέρμα πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος, της χάρισε τη νίκη με 9-8 και παράλληλα την επιστροφή στο κλαμπ των 10 σπουδαιότερων ομάδων της «γηραιάς» ηπείρου.

Ο Χατζηπάντου σημείωσε συνολικά επτά τέρματα, ενώ δύο γκολ είχε και ο Λέσι.

Η εθνική μας ομάδα είχε πάρει την πρόκριση για την τετράδα, μετά τη νίκη 6-3 επί της Ιταλίας στα προημιτελικά.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.