fbpx

Συνάντηση Γιώργου Φουντουλάκη με τον Πρέσβη των ΗΑΕ, παρουσία της εθνικής ομάδας γκόλμπολ των ανδρών

thumbnail DSC 0148

Συνάντηση με τον πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, Μοχάμεντ Μιρ Αλραίσι, είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), Γεώργιος Φουντουλάκης. Η συνάντηση έγινε παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Κωνσταντίνου Σιάχου, αλλά και αντιπροσωπείας της εθνικής μας ομάδας γκόλμπολ των ανδρών, η οποία πρόσφατα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο (αλλά και την άνοδο) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β` κατηγορίας που διεξήχθη στο Χορζόφ της Πολωνίας.

Ο κ. Φουντουλάκης, ευχαρίστησε τον κ. Μιρ Αλραίσι για την ουσιαστική στήριξη της Πρεσβείας των ΗΑΕ στο έργο και τις δράσεις της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χορηγία σημαντικού αθλητικού υλικού, όπως τέρματα και μπάλες γκόλμπολ, ρουχισμό, εργόμετρο, ηλεκτρονικούς πίνακες boccia κλπ. Ο πρόεδρος της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, επεσήμανε ότι η στήριξη της Πρεσβείας, συνετέλεσε και στη μεγάλη επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος γκόλμπολ των ανδρών, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 

Οι δύο πλευρές, μεταξύ άλλων, συζήτησαν και το ενδεχόμενο υπογραφής ενός πρωτοκόλλου αθλητικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, σε επίπεδο Παραολυμπιακών Επιτροπών. 

Ο κ. Μιρ Αλραίσι, δεν έκρυψε τον θαυμασμό αλλά και το σεβασμό του για το Παραολυμπιακό Κίνημα, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην πρόσφατη επιτυχία της εθνικής ομάδας γκόλμπολ την οποία συνεχάρη για τις δύο διαδοχικές ανόδους από την Γ` κατηγορία, στην οποία βρισκόταν πριν από δύο χρόνια, στην Α` το 2019.

thumbnail DSC 0135

Η αντιπροσωπεία της εθνικής μας ομάδας, αποτελούμενη από τον ομοσπονδιακό προπονητητή, Αντώνη Ανάστο και τους Αντριάνο Μπεζιάνι, Γιάννη Σκουρμπούτη, Γρηγόρη Τάτση και Αθανάσιο Χατζηπάντου, δώρισε στον κ. Μιρ Αλραίσι υπογεγραμμένη μπλούζα και μπάλα από τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την στήριξη της Πρεσβείας προς το άθλημα, αλλά και συνολικά το Παραολυμπιακό Κίνημα.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.