fbpx

Χατζηκυριάκος και Διακουμάκος στις θέσεις 5-8 στα διπλά ανδρών του γαλλικού όπεν

Χατζηκυριάκος και Διακουμάκος στις θέσεις 5-8 στα διπλά ανδρών του γαλλικού όπεν

Με δύο πλασαρίσματα στην πρώτη 8άδα των διπλών, στους άνδρες, ολοκληρώθηκε σήμερα η ελληνική παρουσία στο δυνατό γαλλικό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που έγινε για ένα 4ήμερο στο Saint Quentin en Yvelines. Οι Μάριος Χατζηκυριάκος και Αλέξανδρος Διακουμάκος αγωνίστηκαν με ξένους συμπαίκτες στις κατηγορίες MD14 και MD18 αντίστοιχα, διεκδίκησαν την είσοδο στα μετάλλια και τελικά αρκέστηκαν στις θέσεις 5-8.

Ο Χατζηκυριάκος συνεργάστηκε με τον Ισπανό Αλμπέρτο Άλκαραθ και ο Διακουμάκος με τον Σουηδό Νίκλας Τόμας Βέστερμπεργκ. Επίσης στην κλάση MD14 του διπλού, στο ITTF French Para Open 2022, πήρε μέρος ο Γιώργος Μουχθής και με παρτενέρ τον Χιλιανό Κρίστιαν Ντετόνι αποκλείστηκαν στη φάση των γκρουπ.

Στο απλό θυμίζουμε, ο Χατζηκυριάκος είχε πλασαριστεί στις θέσεις 5-8 της κλάσης 6, ο Μουχθής στις 9-16 στην ίδια κλάση, ενώ ο Διακουμάκος στην κλάση 10 είχε μείνει στα γκρουπ.

Οι τρεις πρωταθλητές μας δίνουν πολύ γρήγορα τα επόμενα γερά τεστ στο εξωτερικό, καθώς θ’ αγωνιστούν και στο Para Open της Σλοβενίας από τις 11 έως τις 14 Μαΐου.

ΠΗΓΗ: ΕΦΟΕπΑ

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.