fbpx

Στο ITTF French Para Open 2022 οι Χατζηκυριάκος, Μουχθής και Διακουμάκος

Στο ITTF French Para Open 2022 οι Χατζηκυριάκος, Μουχθής και Διακουμάκος

Για τη Γαλλία αναχώρησαν σήμερα οι Μάριος Χατζηκυριάκος, Γιώργος Μουχθής (αμφότεροι της κλάσης 6) και Αλέξανδρος Διακουμάκος (κλάση 10) προκειμένου ν’ αγωνιστούν στο ITTF French Para Open 2022, που θα γίνει στο Saint Quentin en Yvelines από τις 5 έως τις 8 Μαΐου. Στην αποστολή είναι και ο προπονητής Πολυχρόνης Πολίτσης.

Στο Para TT της ITTF έρχεται ένα ακόμα δυνατό τουρνουά στη Γαλλία κι εκεί θα καταγραφεί η τρίτη, για φέτος, ελληνική παρουσία σε αγώνες στο εξωτερικό, μετά την Ισπανία και την Αίγυπτο. Οι Χατζηκυριάκος, Μουχθής και Διακουμάκος θα κυνηγήσουν από αύριο (5/5) νέες διακρίσεις στις δύο κατηγορίες ορθίων και η αρχή γίνεται με το απλό.

Να σημειωθεί τέλος, ότι μετά το ITTF Fa40 French Para Open 2022 η ίδια τριάδα έχει δηλώσει να πάρει μέρος στο αντίστοιχο τουρνουά της Σλοβενίας (ITTF Fa 40 Slovenia Para Open 2022), που θα γίνει στο Λάτσκο από τις 11 έως τις 14 του ίδιου μήνα και θα έχει επίσης όλα τα ατομικά αγωνίσματα.

ΠΗΓΗ: ΕΦΟΕπΑ 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.