fbpx

Αύριο και την Κυριακή στο ΣΕΦ το πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης

DSC 1935

Με τη συμμετοχή 72 αθλητών από 15 σωματεία διεξάγεται αύριο και την Κυριακή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η κορυφαία εγχώρια διοργάνωση του αθλήματος, θα διεξαχθεί για δεύτερη σερί χρονιά στην αίθουσα STIGA, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας, που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων Με Αναπηρίες και την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Η Ε.Α.ΟΜ.-Α.ΜΕ.Α. είναι η διοργανώτρια των αγώνων και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. υποστηρίζει και την εφετινή της προσπάθεια με διαιτητές και με την οργάνωση του αγωνιστικού χώρου. 

Οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν είναι οι Ζωοδόχος Πηγή, Αιγες, ΑΣΑΧ, Ήφαιστος Πάτρας, Τριπτόλεμος, Αετοί Θεσσαλονίκης, Διαφοροζώ, Κότινος, Τυρταίος, Ελπίδα, ΠΑΣΚΑ, Εν Σώματι Υγιεί, Ίωνες, Ηρόδικος και Καστελλάνοι.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα αύριο (4/5) θα εκκινήσει στις 09:30, ενώ την Κυριακή στις 09:00. Αύριο κάνει την αρχή το ομαδικό. Στις 13:00 διεξάγεται το τελευταίο ωράριο στο συγκεκριμένο αγώνισμα και αργότερα το μεσημέρι θ’ αρχίσουν τα ατομικά με το τελευταίο ωράριο να είναι στις 19:00. Οι αγώνες θα συνεχιστούν με αγώνες μεταλλίων από το πρωί της Κυριακής και το πρόγραμμα θα κλείσει με τους τελικούς.

Το πρόγραμμα:

1

2

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.