fbpx

«Χάλκινος» ο Τέλογλου στο 2016 PTT Romania Open - RITTO

1 31

Νέα μεγάλη επιτυχία για την εθνική ομάδα πινγκ πονγκ των ΑμεΑ σην Ρουμανία. Μετά το χάλκινο μετάλλιο του Χατζηκυριάκου στους Νέους, ήταν η σειρά του Λάζαρου Τέλογλου να ανέβει στο βάθρο στην ηλικιακή κατηγορία των Ανδρών και να προσφέρει το δεύτερο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή.

Ο Τέλογλου στους ομίλους σημείωσε δύο νίκες και μία ήττα και προκρίθηκε ως δεύτερος. Στα προημιτελικά αντιμετώπισε τον Μόργκαν και επιβλήθηκε με 3-0 σετ εξασφαλίζοντας μετάλλιο, μιας και δεν υπήρχε αγώνες για την τρίτη θέση.

Στον ημιτελικό αντιμετώπισε αντιμετώπισε τον Κοτζαμπάσεφ (Βουλγαρία) και ηττήθηκε με 3-0, κατακτώντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Χρήστος Στάμου έδωσε γερές μάχες, αλλά έχασε το μετάλλιο στις λεπτομέρειες. Προκρίθηκε ως δεύτερος από τον όμιλο και στα προημιτελικά αντιμετώπισε τον Μάρτσιο (Βραζιλία). Υστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι έχασε με 3-2.

Ο Γιώργος Μουχθής έφτασε κι αυτός μία ανάσα από το μετάλλιο, αλλά αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τον Ντετόνι (Χιλή) με 3-0

Οι Μαυρίας και Χατζηκυριάκος αποκλείστηκαν στους ομίλους.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.