fbpx

Εξασφάλισε μετάλλιο ο Χατζηκυριάκος στο 2016 PTT Romania Open - RITTO

IMG 4077 1
Μεγάλη επιτυχία για την εθνική ομάδα πινγκ πονγκ στο διεθνές τουρνουά Νέων της Ρουμανίας (2016 PTT Romania Open - RITTO). Ο Μάριος Χατζηκυριάκος εξασφάλισε μια θέση στο βάθρο και αύριο θα διεκδικήσει την είσοδό του στον τελικό. Σε συνδυασμό μάλιστα ότι ο 14χρονος αθλητής είναι ο μικρότερος που συμμετάσχει στη διοργάνωση, τότε γίνεται ακόμη μεγαλύτερη η επιτυχία του.

Στον όμιλο ο Χατζηκυριάκος έχασε 3-0 από τον Πίνο Λόρκα (Χιλή) κι έκανε την μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας με 3-1 τον ΜακΑνταμ (Μ. Βρετανία). Αυτή η νίκη, δημιούργησε μεγάλη αίσθηση στην Ρουμανία και ταυτόχρονα έδωσε την πρόκριση στον νεαρό αθλητή. Αύριο θα αντιμετωπίσει τον Σέιντεφελντ (ΗΠΑ) για μια θέση στον τελικό.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Μουχθής έπεσε θύμα της τριπλής ισοβαθμίας και δεν κατάφερε να προκριθεί από τον όμιλο. Αρχικά έχασε 3-0 από τον Πέρι (Μ. Βρετανία) κι εν συνεχεία κέρδισε τον Σέιντεφελντ (ΗΠΑ) με 3-1 και τον Λευτέρη Μαυρία με 3-0. Ο αθλητής από την Αμερική, όμως, κέρδισε με 3-0 τον Πέρι και σε τριπλή ισοβαθμία ο διεθνής αθλητής έμεινε τρίτος με -1 σετ.

Οσον αφορά τον Μαυρία, πήρε πολύτιμες εμπειρίες στο ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.