fbpx

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΟΤΣΙΑ 2011

 

 

 Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπότσια 2011 με επιτυχία την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κηφισιάς Ιωάννης Ζηρίνης. Το Πρωτάθλημα το οποίο ξεκίνησε την Πέμπτη 2 Ιουνίου φιλοξένησε περίπου 80 αθλητές από 9 σωματεία.

Σημαντική ήταν η συμμετοχή του κόσμου που έδωσε το παρόν και τις 4 ημέρες διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, δημιουργώντας μια εξαιρετικά ζεστή ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Στάδιο.

Στους αγώνες μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Πρόεδρος Γιώργος Φουντουλάκης και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ Νικόλαος Κιούσης (γενικός γραμματέας), Κωνσταντινιά Σωτηριάδη (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων) και Σωτήρης Δέδες (έφορος αθλημάτων IBSA).

Επίσης τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Πρόδρομος Τσολακίδης εκπρόσωπος του Τμήματος Ειδικού Αθλητισμού και ο Πρόεδρος του Ζηρινείου κ. Κουρμαδιάς ο οποίος και συμμετείχε στη τελετή απονομής μεταλλίων στους αθλητές.(στη φωτογραφία ο κ. Φουντουλάκης με τον Πρόεδρο του Ζηρινείου κ. Κουρμαδιά).

   

Ο κ. Φουντουλάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την παραχώρηση του Σταδίου και για την πολύ καλή φιλοξενία. Ευχήθηκε να συνεχιστεί και στο μέλλον η συνεργασία της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ με το Ζηρίνειο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bocciahellas.gr προκειμένου να μάθετε περισσότερα για το άθλημα του Μπότσια στη χώρα μας.

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.