fbpx

World Boccia Intercontinental Challenger- Zagreb 2023: Στην 4η θέση ο Παπαδάκης (pics)

World Boccia Intercontinental Challenger- Zagreb 2023: Στην 4η θέση ο  Παπαδάκης (pics)

Με καλά πλασαρίσματα ολοκληρώθηκε για την ελληνική αποστολή η διοργάνωση του World Boccia Intercontinental Challenger- Zagreb 2023, που φιλοξενείται στην πρωτεύουσα της Κροατίας, έως την Κυριακή 2 Απριλίου, με τους Έλληνες και τις Ελληνίδες αθλητές και αθλήτριες να συμμετέχουν μόνο στα ατομικά αγωνίσματα.

Ο μόνος που αγωνιζόταν σήμερα (Πέμπτη, 30/3) ο Αλέξανδρος Παπαδάκης, στις λεπτομέρειες έμεινε εκτός βάθρου, καθώς δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό και στον αγώνα για την 3η θέση ηττήθηκε.

Boccia Challenger Papadakis

Στην BC2 των ανδρών (16 συνολικά συμμετοχές), ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε σήμερα στον ημιτελικό με τον Γάλλο Φαϊκάλ Μπεγκενί, για μια θέση στον τελικό, αλλά ηττήθηκε με 9-3 με τον Γάλλο να στέφεται νικητής στην κατηγορία, καθώς επικράτησε στην παράταση του Βρετανού με Γουίλ Χιπγουελ (κ.α. 3-3).

zagreb

Ο Αλέξανδρος Παπαδάκης στον αγώνα για την 3η θέση, ηττήθηκε από τον Ισραηλινό Ναντάβ Λεβί με 4-0 και κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία του.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.