fbpx

Ανοιχτή προπόνηση Μπότσια Νέων στο ΟΑΚΑ

Ανοιχτή προπόνηση Μπότσια Νέων στο ΟΑΚΑ

Παρουσία του Παναγιώτη Καδδά, προέδρου της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, πραγματοποιήθηκε σήμερα (Σάββατο, 26/11), στην αίθουσα Τύπου του Κλειστού Κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ, ανοιχτή προπόνηση Μπότσια Νέων, ενταγμένη στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας.

Η πρόταση τέθηκε και έγινε δεκτή από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, από την επιτροπή ανάπτυξης, στην οποία προεδρεύει ο Παναγιώτης Καδδάς, από τον ομοσπονδιακό προπονητή Μιχάλη Νικόπουλο και τον υπεύθυνο της συγκεκριμένης δράσης, Νεκτάριο Γιαλλουράκη. 
 
Πρωταρχικός σκοπός της δράσης είναι να έρθουν νέα παιδιά να γνωρίσουν το Μπότσια, είτε από συλλόγους είτε από σχολεία ώστε να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη στο άθλημα. 
 
Το παρών στη δράση, η οποία άρεσε τόσο στα παιδιά, που μετείχαν όσο και στους γονείς, έδωσε και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της BC3 Ανδρέας Κεραμιδάς. Στόχος της Ομοσπονδίας-η οποία ευχαριστεί τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για την παραχώρηση της αίθουσας-είναι να γίνονται συχνότερα, τέτοιες δράσεις, ώστε να γνωρίσουν τα παιδιά το Μπότσια, αλλά και τα άλλα αθλήματα, που «καλλιεργεί». 
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.