fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποβόα ντε Βαρζίμ: Έως τα προημιτελικά Πολυχρονίδης και Ντέντα που αγωνίστηκαν με... δανεικό εξοπλισμό!

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποβόα ντε Βαρζίμ: Έως τα προημιτελικά Πολυχρονίδης και Ντέντα που αγωνίστηκαν με... δανεικό εξοπλισμό!

Αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ποβόα ντε Βαρζίμ με δανεικό εξοπλισμό, δεδομένου ότι ο δικός τους... αγνοείται σε κάποιο αεροδρόμιο (!) εδώ και τέσσερις ημέρες, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός μεταλλίων στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Πορτογαλίας.

Ο λόγος για τους Γρηγόρη Πολυχρονίδη και Άννα Ντέντα, οι οποίοι υποχρεώθηκαν να παίξουν χωρίς τον προσωπικό τους εξοπλισμό, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουν μετάλλιο στα μονά της κατηγορίας BC3. Και οι δύο έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά, όπου εκεί ο μεν Πολυχρονίδης ηττήθηκε 6-4 από τον Τσέχο Πέσκα (σ.σ. είχαν αναμετρηθεί και στον τελικό των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο), η δε Ντέντα έχασε 6-1 από την Γαλλία Χεκέλ.

Έως τα προημιτελικά της BC2 ανδρών έφτασε και ο Αλέξανδρος Παπαδάκης, ο οποίος στον αγώνα για την είσοδό του στην τετράδα ηττήθηκε 11-1 από τον Ταϊλανδό Σαενγκάμπα.

«Με ξένο εξοπλισμό, δεν γινόταν ούτε με θαύμα να πάρω ρεβάνς από τον Πέσκα. Και το γεγονός ότι πήρα πόντους, ήταν απίστευτο. Είναι όλα στημένα βάση της ράμπας του καθενός. Με άλλη ράμπα όλα αλλάζουν. Είναι σαν να οδηγεί ένας πιλότος της Φόρμουλα Ένα, το μονοθέσιο ενός άλλου από διαφορετική ομάδα. Μακάρι να έρθουν οι ράμπες για τα ζευγάρια που ξεκινούν το επόμενο 24ωρο», είπε με δήλωσή του στο επίσημο site της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, ο κάτοχος έξι μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

Τα σημερινά αποτελέσματα:
BC2 γυναικών
Κόλινς (Καναδάς)-Διονυσία Τσακίρη 0-2 τάι μπρέικ (4-4)
Διονυσία Τσακίρη-Γεούνγκ (Χονγκ Κονγκ) 0-11
Τσόι (Νότια Κορέα)-Διονυσία Τσακίρη 5-3
BC3 γυναικών
Προημιτελικά: Τσόι (Νότια Κορέα)-Άννα Ντέντα/s.a. Χριστίνα Ντέντα 6-0
Φάση Ομίλων: Χεκέλ (Γαλλία)-Άννα Ντέντα/s.a. Χριστίνα Ντέντα 6-1
Φάση Ομίλων: Άννα Ντέντα/s.a. Χριστίνα Ντέντα-Πάμιες (Ισπανία) 5-1
BC1 ανδρών
Παναγιώτης Σουλάνης-Κράιντερμαν (Καναδάς) 2-4
Κάργκας ντε Ολιβέιρα (Βραζιλία)-Παναγιώτης Σουλάνης 10-1
BC2 ανδρών
Προημιτελικά: Σαενγκάμπα (Ταϊλάνδη)-Αλέξανδρος Παπαδάκης 11-1
Φάση ομίλων: Ζάμπκα (Τσεχία)-Αλέξανδρος Παπαδάκης 1-4
Φάση ομίλων: Κούριλακ (Σλοβακία)-Αλέξανδρος Παπαδάκης 4-2
BC3 ανδρών
Προημιτελικά: Άνταμ Πέσκα (Τσεχία)-Γρηγόρης Πολυχρονίδης/s.a. Κατερίνα Πατρώνη 6-4
Φάση Ομίλων: Βαχ Τσεχ (Χονγκ Κονγκ)-Γρηγόρης Πολυχρονίδης/s.a. Κατερίνα Πατρώνη 6-3
Φάση Ομίλων: Καραβάγκλια (Ιταλία)-Γρηγόρης Πολυχρονίδης/s.a. Κατερίνα Πατρώνη 2-3

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.