fbpx

O Πολυχρονίδης υποψήφιος για αθλητής του μήνα στην IPC

BOCCIA IPC

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον κορυφαίο αθλητή του Αυγούστου, στη λίστα που ανακοίνωσε η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή (IPC). Ο κάτοχος τεσσάρων μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, σάρωσε τα χρυσά μετάλλια τον περασμένο μήνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπότσια που διεξήχθη στο Λίβερπουλ, αφού ήταν πρώτος τόσο στο ατομικό BC3, όσο και στα ζευγάρια της ίδιας κατηγορίας (μαζί με τους Άννα Ντέντα και Κωνσταντίνο Μασούρα).

Μάλιστα, το Νο-1 της παγκόσμιας κατάταξης στην BC3 τόσο στο ατομικό όσο και στα ζευγάρια, κατάφερε να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» της πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020».

Όλοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου αθλητή για το μήνα Αύγουστου. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής (www.paralympic.org) και δώστε ώθηση με τη ψήφο σας, για την ανάδειξη του Γρηγόρη Πολυχρονίδη σε κορυφαίο αθλητή για το μήνα που έφυγε πριν από λίγα 24ωρα. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.