fbpx

"ΧΡΥΣΟΣ" Ο ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΓΚΟΥΝΤΑΝΗΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

Η συλλογή μεταλλίων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άρσης βαρών σε πάγκο που φιλοξενείται στην πόλη Αλέξιν της Ρωσίας, συνεχίζεται με την ίδια ένταση για τα ελληνικά χρώματα. Ο Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης (φωτό), κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας των 80 κιλών, σηκώνοντας στη δεύτερη προσπάθεια 185 κιλά, επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ Ευρώπης. Ο Έλληνας αρσιβαρίστας, είχε επιτυχημένη την πρώτη προσπάθεια στα 181 κιλά, όμως απέτυχε στην τρίτη προσπάθεια, με την μπάρα στα 191 κιλά. 

Το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο της ημέρας, κατέκτησε ο Νίκος Γκουντάνης. Ο μεγάλος άτυχος των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, ήταν δεύτερος στην κατηγορία των 72 κιλών, χαρίζοντας στη χώρα μας το τέταρτο -έως τώρα- μετάλλιο στη διοργάνωση. Οι έγκυρες προσπάθειές του ήταν 177κ. και 181κ., ενώ δεν κατάφερε να σηκώσει τα 185κ.

Όσον αφορά τον Βασίλη Τερζιτάνο που αγωνίστηκε στα 80 κιλά, περιορίστηκε στην 4η θέση με 157 κιλά που σήκωσε στην πρώτη προσπάθεια (είχε δύο αποτυχημένες στα 162 κιλά).

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.