fbpx

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο: Δύο χάλκινα μετάλλια ο απολογισμός των Ελλήνων στο Ντουμπάι (pics)

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο: Δύο χάλκινα μετάλλια ο απολογισμός των Ελλήνων στο Ντουμπάι (pics)

Δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός των Ελλήνων αρσιβαριστών στο Ντουμπάι, όπου συμμετείχαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Άρσης βαρών σε πάγκο, που φιλοξενήθηκε στην πρωτεύουσα των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων (22- 30/8). Σε ένα πολύ δυνατό παγκόσμιο πρωτάθλημα, οι Έλληνες αρσιβαρίστες κατάφεραν και συμπεριέλαβαν τη χώρα μας σε αυτές που κατέκτησαν μετάλλιο, αλλά είχαν και καλά πλασαρίσματα, με δεδομένο τους δυνατούς αντιπάλους τους.

koyloum3

Το πρώτο (χρονικά) χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στην κατηγορία legend -τόσο στην best όσο και στο σύνολο στα (-72κ.)- ο Γκρεμισλάβ Μωυσιάδης και το δεύτερο ο Αναστάσιος Μπάος, στο σύνολο στα +107κ. (13ος στην best με την καλύτερή του επίδοση 203κ.).

Bako3

Στην 4η θέση κατετάγη ο Πασχάλης Κουλούμογλου, στα -59κ., στην καλύτερη προσπάθεια (best), ο οποίος παρά το νέο πανελλήνιο ρεκόρ, που σημείωσε με 188κ. (παλαιό δικό του 184κ.) έχασε το μετάλλιο, για ένα κιλό (!) καθώς ο 3ος Αιγύπτιος Μοχάμεντ Ελμενιαβί σήκωσε 189κ.και πήρε το χάλκινο.

mosxovi2

Στην 5η θέση, στο σύνολο και 10ος στην καλύτερη προσπάθεια τερμάτισε ο Δημήτρης Μπακοχρήστος, με τρεις έγκυρες προσπάθειες στα 145κ., 150κ. και 155κ. σύνολο 450κ. και τερμάτισε 5ος στο σύνολο και 10ος στην καλύτερη προσπάθεια (best). Τέλος, ο Γρηγόρης Μοσχοβίδης πήρε την 11η θέση στα -49κ.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.