fbpx

ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗ 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΈΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΑΚΕΤΕΣ

 

Την κορυφαία στιγμή στην ιστορία του ελληνικού τένις με αμαξίδιο, αποτελεί αναμφίβολα η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Β` Γκρουπ του BNP Paribas World Team Cup, η τελική φάση του οποίου φιλοξενείται στην Αττάλεια της Τουρκίας. Υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Κόντου, η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τους Γιώργο Λαζαρίδη, Στέφανο Διαμαντή και Επαμεινώνδα Σταμάτη, κατετάγη δεύτερη αφού στον τελικό της διοργάνωσης ηττήθηκε 2-0 από το Νο-1 του κυρίως ταμπλό, ομάδα της Αυστραλίας.

Στον πρώτο αγώνα ο Διαμαντής ηττήθηκε 6-0, 6-3 από τον Άνταμ Κέλερμαν, ενώ την ίδια τύχη είχε και ο Λαζαρίδης απέναντι στον Μπέντζαμιν Γουίκς από τον οποίο έχασε 6-1, 6-3. Μετά την εξέλιξη αυτή δεν πραγματοποιήθηκε το διπλό και πλέον η ελληνική ομάδα καλείται αύριο να επανέλθει στις νίκες προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδό της στο Α` Γκρουπ της διοργάνωσης. Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να κάμψει την αντίσταση της ομάδας των ΗΠΑ, σε αγώνα πλέι οφ. Οι Αμερικανοί, μετά τη σημερινή νίκη επί της Νοτίου Αφρικής, κατέκτησαν στην 10η θέση του Α` Γκρουπ και έτσι θα βρεθούν στο δρόμο της ελληνικής ομάδας για μια θέση στην κορυφαία κατηγορία της επόμενης σεζόν.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.