fbpx

Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο: Ωραίο θέαμα παρά τις διακοπές λόγω βροχής (pics)

Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο: Ωραίο θέαμα παρά τις διακοπές λόγω βροχής (pics)

Με τη βροχή να είναι η μεγάλη «πρωταγωνίστρια» των αγώνων έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος Τένις με αμαξίδιο, στα Ιωάννινα. Οι αγώνες διακόπηκαν λόγω βροχής και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης, με την τελευταία σήμερα (Σάββατο, 24/6) να χρειαστεί να ολοκληρωθούν σε κλειστό γήπεδο και όχι στα γήπεδα. που είχαν αρχικά προγραμματιστεί.

Οι αθλητές κατάφεραν και προσαρμόστηκαν στις δύσκολες συνθήκες και πρόσφεραν υψηλού επιπέδου θέαμα, παρά τις διακοπές. 

tennis kleisto

Αγωνιστικά στον τελικό του ατομικού επικράτησε ο Γιώργος Λαζαρίδης (Διαφοροζω) του Επαμεινώντα Σταμάτη (Ήφαιστος Πάτρας). Το βάθρο συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Διαλεκτοπουλος (Διαφοροζω).

Στα διπλά την 1η θέση πήραν οι Λαζαρίδης-Διαλεκτοπουλος, τη 2η θέση στο βάθρο κατέλαβαν οι Σταμάτης-Γιαννούδης και στην 3η θέση οι Γαστεράτος- Νικολόπουλος.

tennis kleisto2

Μικρά μικρά από τα Ιωάννινα

-Τις απονομές στους νικητές έκαναν η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσσαλονίκης και χρυσή ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, η αναπληρωτής ταμίας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Θωμαή Θεοδωρίδου και ο έφορος Αθλημάτων IWAS και μέλος ολομέλειας της ΕΠΕ, Παναγιώτης Καδδάς.

tennis2

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.