fbpx

Διπλή πρωτιά για τον Γιώργο Λαζαρίδη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο

Διπλή πρωτιά για τον Γιώργο Λαζαρίδη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο

Με τον Γιώργο Λαζαρίδη (Διαφοροζώ) να κατακτά τον τίτλο στο μονό αλλά και στο διπλό μαζί με τον Κωνσταντίνο Διαλεκτόπουλο (Μέγας Αλέξανδρος 94), έπεσε στο ΟΑΚΑ η αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος τένις με αμαξίδιο.

Στον τελικό του μονού, ο Μεσσήνιος τενίστας νίκησε 6/1 6/0 τον Μίνωα Σταμάτη (Ήφαιστος Πάτρας), ενώ στα ημιτελικά είχε κάμψει την αντίσταση του Διαλεκτόπουλου με 6/0 6/0. Στο διπλό οι Λαζαρίδης/Διαλεκτόπουλος, σημείωσαν συνολικά τέσσερις νίκες που τους έφεραν στην πρώτη θέση, αφήνοντας στην δεύτερη τους Ραφαήλ Πατρωνίδη (Ηρόδικος) και Αστέρη Γιαννούδη (Ήφαιστος Πάτρας).

Οι τρεις πρώτοι σε μονό και διπλό
Μονό
1. Γιώργος Λαζαρίδης (Διαφοροζώ)
2. Μίνως Σταμάτης (Ήφαιστος Πάτρας)
3. Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος 94)
3. Αστέρης Γιαννούδης (Ήφαιστος Πάτρας)
Διπλό
1. Γιώργος Λαζαρίδης (Διαφοροζώ) / Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος 94)
2. Ραφαήλ Πατρωνίδης (Ηρόδικος) / Αστέρης Γιαννούδης (Ήφαιστος Πάτρας)
3. Αντώνης Στεφανούρης (Διαφοροζώ) / Εμμανουήλ Χαλούλος (Διαφοροζώ)

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο έγινε με την ευγενική υποστήριξη του Stadio 2020, που το φιλοξένησε στις αγωνιστικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Κωνσταντίνος Χαλιορής, Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ ως εκπρόσωπος του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο Δημήτρης Σταματιάδης, πρόεδρος της ΕΦΟΑ και ο Αλέξανδρος Σκαρλατίδης, Διεύθυνων Σύμβουλος της Stadio 2020, ενώ το ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ εκπροσώπησε ο έφορος εθνικών ομάδων Κωνσταντίνος Σιάχος.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.