fbpx

Έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αντισφαίρισης με αμαξίδιο που συνδιοργάνωσαν ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και Περιφέρεια Κρήτης

Έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αντισφαίρισης με αμαξίδιο που συνδιοργάνωσαν ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και Περιφέρεια Κρήτης

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Κρήτης, η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες διοργάνωσε στο Lyttos Beach Tennis Academy, στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξίδιο.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού τένις με αμαξίδιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Στέφανος Διαμαντής, κατέκτησε για όγδοη σερί διοργάνωση τον τίτλο, επικρατώντας στον τελικό του Κωνσταντίνου Διαλεκτόπουλου, ενώ με συμπαίκτη τον Ραφαήλ Πατρωνίδη, πρώτευσε και στο διπλό.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Εύα Σημαιάκη (αντιπρόεδρος ΕΑΚΗ) ως εκπρόσωπος του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και μέλος του ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, κ. Γιώργος Καπελλάκης, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΕ, κ. Χρήστος Τζαμούσης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, κ. Αντώνης Παπαδάκης.

Οι τρεις πρώτοι σε μονό και διπλό:
Μονό
1. Στέφανος Διαμαντής (Αετοί Αθήνας)
2. Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος 94)
3. Επαμεινώνδας Σταμάτης (Ήφαιστος Πάτρας)

Διπλό
1. Στέφανος Διαμαντής (Αετοί Αθήνας)/Ραφαήλ Πατρωνίδης (Ηρόδικος)
2. Αριστομένης Νικολόπουλος/Παναγιώτης Χριστόφορος (Παναθηναϊκος ΑμεΑ)
3. Επαμεινώνδας Σταμάτης/Στέφανος Μπάμπης (Ήφαιστος Πάτρας)

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.