fbpx

ΣΤΟ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΣΟΤΣΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

1-225x300

Σότσι 2014

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Σότσι, η τελετή καλωσορίσματος (welcome ceremony) της ελληνικής ομάδας στο Παραολυμπιακό Χωριό, ενόψει της έναρξης των 11ων Παραολυμπιακών Αγώνων, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη ρωσική πόλη.

Η τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων «Σότσι 2014» θα γίνει στις 18:00 ώρα Ελλάδας, ενώ οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 16 Μαρτίου με την τελετή λήξης.

Παρούσα στην τελετή καλωσορίσματος σύσσωμη η ελληνική ομάδα, με τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν στον μοναδικό εκπρόσωπο μας στη διοργάνωση, τον πρωταθλητή του αλπικού σκι, Μάκη Καλαρά. Ο αθλητής του Ηρόδικου Κομοτηνής, που είναι κάτοχος και ενός Παραολυμπιακού μεταλλίου (δισκοβολία) από τους Αγώνες της Αθήνας το 2004, αγωνίζεται στις 13 και 15 Μαρτίου, στο σλάλομ και το γιγαντιαίο σλάλομ αντίστοιχα του sit ski.

Στην τελετή καλωσορίσματος βρέθηκαν επίσης από ελληνικής πλευράς, ο πρόεδρος της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργος Φουντουλάκης, αλλά και ο γενικός γραμματέας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Κώστας Σιάχος.

Κατά τη διάρκεια του τελετουργικού της τελετής καλωσορίσματος, η αρχηγός της ελληνικής αποστολής, Σάσα Γκούφα, υπέγραψε τον ειδικό τοίχο με την διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών.

Περισσότερα νέα για την Ελληνική αποστολή στο Σότσι στο www.paralympic.gr 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.