fbpx

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αλπικού Σκι: Το τρίτο βάθρο ήταν και το χρυσό για την Εύα Νίκου

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αλπικού Σκι: Το τρίτο βάθρο ήταν και το χρυσό για την Εύα Νίκου

Το τρίτο  βάθρο μέσα σε λίγες ημέρες, ήταν και το καλύτερο για την Εύα Νίκου με guide τον Δημήτρη Προφέντζα. Μετά την κατάκτηση δύο αργυρών μεταλλίων, στον 1ο αγώνα FIS σλάλομ και του ίδιου χρώματος μεταλλίου στον αγώνα σλάλομ, του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, στο Mittersill, της Αυστρίας, σήμερα (2/12) η  6η Παραολυμπιονίκης του Πεκίνου, με τον οδηγό της, τον Δημήτρη Προφέντζα κατάφεραν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, στον αγώνα Super γιγαντιαίο σλάλομ, του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, που διεξάγεται στο Dec Pitztal της Αυστρίας. 

 Μετά τον τραυματισμό της και την εγχείρηση στον πρόσθιο χιαστό, όπως είναι λογικό το πόδι της δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε σε ένα πολύ γρήγορο αγώνισμα, όπως είναι το SG, ότι ο μεγάλος στόχος της, που είναι η διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ισπανία (18-29 Ιανουαρίου 2023) είναι εφικτός. 
 
Οι αγώνες για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο συνεχίζονται με την ελληνική αποστολή να ταξιδεύει το επόμενο διάστημα, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο Saint Moritz της Ελβετίας, για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου σλάλομ. 
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.