fbpx

«Αργυροί» στον αγώνα FIS Slalom Εύα Νίκου με guide τον Δημήτρη Προφέντζα στην Αυστρία

«Αργυροί» στον αγώνα FIS Slalom Εύα Νίκου με guide τον Δημήτρη Προφέντζα στην Αυστρία

Με το καλημέρα στους αγώνες η Εύα Νίκου με guide τον Δημήτρη Προφέντζα κατάφεραν και ανέβηκαν στο βάθρο. 

Στο 1ο αγώνα FIS σλάλομ, που διεξάγεται στο Mittersill, στην Αυστρία η 6η Παραολυμπιονίκης του Πεκίνου, έδειξε πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της και μετά την εγχείρηση στον πρόσθιο χιαστό και βάζει τις βάσεις, για ακόμη μια διάκριση σε μεγάλη διοργάνωση που είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ισπανία (18-29 Ιανουαρίου 2023).  
 
Ο συγκεκριμένος αγώνας στην Αυστρία όπως και το ευρωπαϊκό κύπελλο  στο Dec Pitztal, που θα φιλοξενηθεί στην ίδια χώρα και το παγκόσμιο κύπελλο, στο Saint Moritz της Ελβετίας, που θα ακολουθήσουν είναι στα πλαίσια της προετοιμασίας της, για το μεγάλο στόχο της χρονιάς, που είναι η Ισπανία. 
 
Ο προπονητής της Δημήτρης Ιορδανίδης μετά την επιτυχία της τόνισε: «Ο αγώνας αυτός όπως και οι υπόλοιποι που θα πάρουμε μέρος, είναι μέρος της προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, αρχές του 2023 στην Ισπανία. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο».
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.