fbpx

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Χειμερινών Αθλημάτων οι Κωνσταντίνος Πετράκης (παραχιονοσανίδα) και Ευαγγελία Νίκου (αλπικό σκι)

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Χειμερινών Αθλημάτων οι Κωνσταντίνος Πετράκης (παραχιονοσανίδα) και Ευαγγελία Νίκου (αλπικό σκι)

271439360 1251530851999773 7430331794735349191 n

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Χειμερινών Αθλημάτων που θα πραγματοποιηθεί έως τις 24 Ιανουαρίου στο χειμερινό θέρετρο του Λιλεχάμερ, θα συμμετέχουν οι Κωνσταντίνος Πετράκης (παραχιονοσανίδα) και Ευαγγελία Νίκου (αλπικό σκι).

Οι δύο αθλητές, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο τελευταίο δυνατό τεστ πριν από τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, συνοδεύονται από τους προπονητές Δημήτριο Παπακωνσταντίνου και Δημήτριο Προφέντζα (guide της Νίκου). Αρχηγός αποστολής είναι ο Σπύρος Σταύρου.

Ο Πετράκης θα συμμετέχει σε δύο αγωνίσματα και συγκεκριμένα στο Snowboard Cross και το Banked Slalom, ενώ αντίστοιχα η Νίκου θα λάβει μέρος στο Σλάλομ, το Γιγαντιαίο Σλάλομ και το Paralel.

Η διοργάνωση εκκινεί αύριο με την τελετή έναρξης, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.